Yasaklarda Araç Kiralama

 Koronavirüs tedbir ve önlemleri gereği sokağa çıkma yasakları uygulanmaktadır. Bu yasaklarda birçok ihtiyacımızı halletmemiz için araç kiralama gereksimi oluşabilmilmektedir ve araç kiralamak isteyenler sokağa çıkma ve diğer tüm kısıtlamalarda araç kiralayabilir miyiz diye araştırma yapma gereksimi duymaktadır.

 

Sokağa çıkma yasağı uygulanmasına rağmen nace kodlarına göre belirlenen birçok işletme ve özel durumlar ile karşılaşan birçok vatandaşımız sokağa çıkma yasağından muaf tutulmakta yada sokağa çıkma yasaklarına takılmamaları için izinler verilmektedir. Sokağa çıkma yasağından muaf olan işletme sahipleri ve vatandaşlarımızın yasaklar esnasında araç kiralayarak ulaşımlarını sağlamasında yasal olarak bir problem yoktur. Fakat sürekli olarak yeni yasakların çıkması yada bazı yasakların içeriklerinim yeniden belirlenmesi şartı ile bu durumda değişiklikler görülebilmektedir.

 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA ARAÇ KİRALAYACAKSANIZ DETAYLI BİLGİYİ 0532 305 98 83 NOLU HATTIMIZI ARAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

 

İçişleri bakanlığının yayınladığı genelgelerde bu konu geçerliliğini kaybetmiş olabilir. Bu durumda en net bilgiyi bizimle iletişime geçerek alabilirsiniz.